درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 9087 | 19 فروردین 1398 ساعت 15:29

مرکزی| اعلام آمادگی استان مرکزی برای کمک به مناطق سیل‌زده

استاندار مرکزی گفت: روز یکشنبه نخستین محموله برای مناطق سیل‌زده لرستان و خوزستان ارسال شد که به‌طور حتم محموله‌های بعدی هم در این مدت کوتاه آماده و ارسال می‌شود.

مرکزی| اعلام آمادگی استان مرکزی برای کمک به مناطق سیل‌زده


سید علی آقازاده با اشاره به پشتیبانی ادارات استان مرکزی در رابطه با حمایت از سیل‌زدگان استان لرستان اظهار داشت: خوشبختانه سیل در اکثر استان‌ها به‌جز استان خوزستان فروکش کرده است، الآن که سیل فروکش کرده آثار تخریب‌ها و صدمه‌هایی که هم به مردم و هم به شهرهای استان‌های سیل‌زده خورده، خود را نمایان کرده است. او افزود: متأسفانه هزاران نفر به‌ویژه در لرستان، خوزستان و گلستان امروز بدون سرپناه هستند و تمام زندگی آن‌ها را آب برده است، اما همین‌که تلفات انسانی در این استان‌ها کمتر بوده جای شکر دارد، خسارت‌ها را می‌شود جبران کرد. استاندار مرکزی تصریح کرد: در شرایط فعلی همه مردم و استان‌ها باید تمام ظرفیت خود را متمرکز کنند تا کمک‌های فوری که سیل‌زدگان نیازمند هستند ازجمله اقلام خوراکی و پوشاک را تا بحث سرپناه تأمین کنند چون در صورت تأمین نشدن این نیازهای اولیه که ضروری هستند ممکن است شاهد بروز بیماری‌ها همه‌گیر در این مناطق باشیم، بنابراین اقلام بهداشتی و تغذیه بهداشتی از موارد مهمی است که باید موردتوجه باشد. استاندار مرکزی عنوان کرد: فرمانداران استان مکلف شده‌اند که با خیران، با مردم و بخش دولتی، امکاناتی که دولت می‌تواند کمک کند را بسیج کنند، این هم دستور مقام معظم رهبری است و رئیس‌جمهور و وزرای کابینه همه و همه در تلاش هستند تا از هر ظرفیت برای کمک‌رسانی فوری استفاده کنیم. آقازاده اضافه کرد: با فروکش کردن نهایی آب، کار پاک‌سازی و بازسازی منازل، تأسیسات و زیرساخت‌ها شروع می‌شود و استان آمادگی این مرحله از کمک‌ها را هم دارد.

او افزود: ده‌ها اکیپ تاکنون از نیروهای امداد استان، دستگاه‌های مختلف و کمک‌های مردمی در مناطق سیل‌زده مشغول خدمت هستند که این نشان‌دهنده عزم جدی همه مردم به‌ویژه استان مرکزی برای استفاده حداکثری از امکانات است. استاندار مرکزی با اشاره به نحوه توزیع و ضرورت مدیریت توزیع گفت: تا قبل از این خیلی از کمک‌ها ارسال می‌شد و شاید به سبب ناهماهنگی‌ها به دست مصرف‌کننده اصلی نمی‌رسید، اما با تشکیل قرارگاه‌های امداد که توسط هلال‌احمر و سپاه در این استان‌ها از چند روز پیش شکل‌گرفته، تمامی کمک‌ها در این قرارگاه‌ها متمرکز می‌شود و این قرارگاه‌ها با توجه به نیازهایی که از سراسر استان مربوطه به آن‌ها ابلاغ می‌شود از طریق کانال‌های مورد اعتماد کمک‌ها را توزیع می‌کنند.



عکس خوانده نمی‌شود